Verdensberømt

Mærket Prima Donna, med sine fino, maturo, forte og leggero varianter, nyder en stigende global efterspørgsel fra Canada til Australien, fra Brasilien til Skandinavien - så langt væk som Sydafrika. Tilhængere af Prima Donna kan findes i mere end 70 lande over hele verden. Prima Donna har vundet internationale anerkendelser, den fik sølv for den mest velsmagende ostespecialitet og Prima Donna leggero vandt bronze på Nantwich internationale ostemesse (UK) i juli 2011.

Europa

Prima Donna er en veletableret specialost i mange europæiske lande, hvor den kan findes i mange internationale osteafdelinger - den unikke smag af Prima Donna er populær, især i Tyskland og Skandinavien. Prima Donna har været en af de mest populære specialoste i Danmark i mange år!

Prima Donna ost Europa

Nord- og Sydamerika

I Nord- og Sydamerika er folk også vilde med den unikke og enestående smag af Prima Donna. Hvis man beder om ost i Canada og Brasilien, er det meget sandsynligt, at Prima Donna specialoste anbefales i osteafdelingen.

Prima Donna ost Nord- og Sydamerika

Afrika og Australien

Selv på fjerne kontinenter som Afrika og Australien bliver Prima Donna solgt i osteafdelingen, fordi den unikke kombination af den lækre smag af parmesan og hollandske oste har vundet deres hjerter, især i Cape Town og Melbourne.

Prima Donna ost Afrika og Australien