Share

Fyldt flute

Fyldt flute
Fyldt flute
forretter 15 min. 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

1 stort hvidt flute
100 g smør
300 g blød ost
1 teskefuld sennep
3 hårdkogte æg
3 spiseske hakket purløg
150 g Prima Donna maturo (rød)
150 g kogt skinke
50 g finthakkede sorte oliven
salt, peber og paprika

Tilberedning:

Skær flutet igennem på langs, og udhul det. Bland smørret med den bløde ost og sennep. Hak æggehviden fint, tryk blommen gennem en si, og bland derefter æggene i osteblandingen sammen med hakket purløg. Skær Prima Donna maturo og skinken i små tern, og rør det i osteblandingen sammen med de sorte oliven. Smag til med salt, peber og paprika.

Kom fyldet i de to brødhalvdele og tryk dem sammen. Pak aluminiumsfolie rundt om det fyldte flute, og lad det stå mindst 2 timer i køleskabet, til indholdet er stivnet.

Tip: Passer godt til en aperitif, kan laves i forvejen.