Share

Clubsandwich

Clubsandwich
Clubsandwich
frokost 15 min. 4 personer Prima Donna leggero

med salt og peberIngredienser:

100 g Prima Donna leggero (alternativ: Prima Donna rød)
1 helt (majs)brød
100 g serranoskinke
olivenolie
2 forårsløg
200 ml yoghurt
2 spsk. hindbærmarmelade
citronsaft
smør
vårsalat
150 g røget kyllingefilet i skiver
2 tomater
1 agurk
salt og peber

Ekstra tilbehør: cocktailpinde

Tilberedning:

Skær brødet i 12 tykke skiver (3 skiver pr. sandwich) og rist dem på en tør pande.

Steg serranoskinken sprød i lidt olivenolie og lad den derefter dryppe af på køkkenrulle. Skær forårsløgene i tynde ringe.

Bland yoghurt med hindbærmarmelade og citronsaft og smag det til med salt og peber.

Smør brødskiverne med smør. På den nederste skive brød i sandwichen lægges salat, kylling og lidt tomat- og agurkeskiver. Stænk herefter med lidt yoghurtdressing. Læg den næste brødskive på og læg salat, Prima Donna, serranoskinke og lidt forårslåg ovenpå. Slut sandwichen af med at lægge en sidste skive brød øverst. Brug evt. en cocktailpind til at holde sandwichen sammen.

Vinforslag:

Sauvignon Blanc Chardonnay (Hvid, Sydafrika)