Share

Spaghetti con funghi

Spaghetti con funghi
Spaghetti con funghi
hovedret 30 min. 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

60 g Prima Donna maturo (rød)
1/2 løg
100 g blandede svampe
400 g spaghetti
olivenolie
en anelse hvidvin
2 dl. fløde
25 g smør
frisk persille
karse til pynt
havsalt
friskkværnet peber

Tilberedning:

Hak løget, snit svampene groft og kog spaghettien al dente.

Steg de hakkede løg bløde i olien. Køl af med en lidt hvidvin. Lad løg og vin koge ind og tilsæt derefter svampene.

Tilsæt fløden efter 5 minutter og kog til retten bliver tykkere.
Riv Prima Donnaen og høvl et par grove krøller til pynt. Læg disse til side. Tilsæt revet ost, smør og frisk persille til flødeblandingen og bland det med spaghettien.

Fordel spaghetti con funghi på fire tallerkner og pynt med de grove Prima Donna ostekrøller og karse. Smag evt. til med havsalt og friskkværnet peber.

Vintip:

Pinot Grigio (hvid, Italien)