Share

Knækbrød med fennikelfrø, salt og Prima Donna

Knækbrød med fennikelfrø, salt og Prima Donna
Knækbrød med fennikelfrø, salt og Prima Donna
Snack 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser

50 g polenta/majsmel
2 dl letmælk
15 g fennikelfrø
220 g hvedemel
groft havsalt
et godt stykke Prima Donna maturo (rød)

Tilberedning

Kom polenta og mælk i en skål. Rist fennikelfrøene på en tør pande, til de begynder at poppe, knus dem så i morter, og kom halvdelen ned i skålen til polenta og mælk. Resten gemmes til at drysse ovenpå knækbrødet. Lad det trække i 10 min. på køkkenbordet. Bland melet i mælkeblandingen, lidt ad gangen, til du har en god smidig dej (hold en smule af melet tilbage til at rulle dejen ud med). Læg dejen i køleskabet i 15 min. Rul dejen helt tyndt ud i store bunde, og læg dem på bageplader med bagepapir. Pensl knækbrødene med lidt vand, og drys med salt og det sidste fennikelfrø, du lige har hakket groft. Bag knækbrødene i ovnen ved 170° i ca. 6-8 min., til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene, og server dem til Prima Donna.