Share

Bruschetta med cashewnøddepasta

Bruschetta med cashewnøddepasta
Bruschetta med cashewnøddepasta
Snack 45 min. 12 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

150 g Prima Donna maturo (rød), revet
1 fuldkornsbaguette
1 courgette
15 g frisk koriander
1 fed hvidløg
75 g saltede cashewnødder
50 ml olivenolie
2 spsk. citronsaft

Tilberedning:

Skær courgette i tynde skiver (cirka 3 mm), strø salt på begge sider og lad dem stå i 30 minutter. Skyl derefter saltet af og dup skiverne tørre. Forvarm grillpanden og grill skiverne på begge sider. Pil hvidløget og finmal cashewnødderne sammen med olivenolien, hvidløg, koriander og citronsaften med en stavblender. Kom osten over og gem lidt til garnering. Skær baguetten i skiver, smør et tykt lag cashewnøddepasta på. Læg en skive grillet courgette på hvert stykke brød og pynt med lidt revet ost.