Share

Portobello-svampe

Portobello-svampe
Portobello-svampe
forretter 30 min. 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

100 g rød Prima Donna, revet
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
½ rød peber, finthakket
1 spsk. friske timianblade
50 g pinjekerner
2 skiver ristet hvidt brød, smuldret
1 æg, sammenpisket
Salt og friskkværnet sort peber
4 portobellosvampe (stokken bruges ikke)
Olivenolie

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 200°C. Bland skalotteløg, hvidløg, rød peber, timian, 75 g rød Prima Donna, pinjekerner, brødkrummer, æg og lidt salt og peber. Fyld svampene med blandingen og læg dem på et smurt ovnfast fad. Dryp lidt olivenolie på svampene og drys med resten af Prima Donna-osten. Bag i midten af ovnen i 15 minutter indtil svampene er gyldne og gennembagte