Share

Rucola Pesto

Rucola Pesto
Rucola Pesto
Tilbehør 10 min 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

150 g Prima Donna maturo (rød)
100 g cashewnødder
250 g rucola
3 fed hvidløg
ca. 250 ml ekstra jomfruolivenolie
salt og peber

Tilberedning:

Rist cashewnødderne gyldne på en pande uden fedtstof. Pas på at de ikke brænder på. Lad dem køle af og hak dem derefter groft. Vask rucolaen, lad den dryppe af, riv den i mindre stykker og fjern de tykkere stilke. Skør Prima Donnaen i mindre stykker og pil og hak hvidløgene. Hæld kom nødder, rucola, ost og hvidløg i en foodprocesser sammen med lidt salt og peber. Stop foodprocesseren og tilsæt olivenolien lidt efter lidt. På denne måde bliver pestoen til en grovkornet cremet masse. Bland det hele i en skål og smag til med salt eller krydderier.

Pesto er perfekt til nye kogte kartofler, pasta eller et godt stykke brød.