Share

Paprikaristærte

Paprikaristærte
Paprikaristærte
hovedret 70 min 6-8 personer Prima Donna fino

Ingredienser:

Til en springform 28 cmØ

150 g rød peber
150 g grøn peber
80 g fint hakket løg
vegetabilsk olie
500 g langkornet ris
2 kalkunfileter à 300 g 
salt, peber og paprika
4 æg
1 bæger cremefraiche
300 g groft revet Prima Donna fino
3 tomater
1 spiseske hakket persille og et par blade
basilikum til pynt

Tilberedning:

Skær peberfrugten i tern, og steg dem i olien i en wok sammen med løgene. Tilsæt risene, og lad det det hele stå, til risene er glasklare. Tilsæt 1 liter vand og en knivspids salt, og lad det simre ved svag varme.

Skær kalkunfileterne i stykker, steg dem i wokken i lidt olie tilsat salt og peber, og bland dem med risene. Æggene, cremefraichen og 200 gr Prima Donna fino røres sammen og blandes derefter i risene.

Smør springformen, fyld den med risblandingen og glat denne ud. Bag den i 45 - 50 minutter ved 200°. Skær tomaterne i skiver, og læg dem oven på risene efter ca. 35 minutter. Strø resten af Prima Donna fino oven på tærten sammen med persillen, og lad retten stå 10 - 15 minutter længere i ovnen.

Pynt tærten med basilikumblade inden serveringen. Skær tærten i stykker.

Serveringstips: Hertil passer en blandet salat godt.