Share

Salat med røget kylling og hindbær

Salat med røget kylling og hindbær
Salat med røget kylling og hindbær
hovedret 20 min. 4 personer Prima Donna maturo

Ingredienser:

75 g Prima Donna maturo (rød)
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. balsamicoeddike
30 ml hindbærsyltetøj
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 røget kyllingefilet 150 g
125 g friske hindbær
1 pose blandet salat

Tilberedning:

Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de er gyldenbrune, og lad dem køle af. Skær kyllingefileten i tern og fordel dem samt pinjekerner og hindbær over salaten. Skær flager og rød Prima Donna og strø dem over salaten. Bland balsamicoeddike, hindbærsyltetøj og olivenolie godt sammen, og stænk hindbærdressingen over salaten efter behag. Server f.eks. med italiensk knækbrød.

Vintip:

Shiraz Rosé (Argentina)