Nyhedsarkiv

World Cheese Awards til Prima Donna

Under BBC Good Food Show, der blev afholdt i Birmingham mellem den 23. og den 27. november 2011, vandt Prima Donna igen tre vigtige World Cheese Awards. Den modnede Prima Donna-variant maturo vandt BRONZEPRISEN for sin unikke smag og kWorld Cheese Awards til Prima Donna ost!onsistens. Den ekstra lagrede Prima Donna forte vandt SØLVPRISEN, mens den fedtfattigere variant Prima Donna leggero, den seneste i kategorien af fedtfattige oste, også blev belønnet med en SØLVPRIS. Besøg www.finefoodworld.co.uk/wca for at få flere oplysninger.


Prima Donna har fået en international ostepris

Prima Donna har fået priser ved Nantwich (UK) internationale ostemesse i juli.

I den tunge kategori "specialiteter" fik den ekstra modnede Prima Donna maturo SØLV, et topresultat! Dommerkomiteen udpegede maturo for dens unikke kombination af den vidunderlige smag af parmesan og den bedste traditionelle hollandske ost kendetegner denne eksklusive delikatesses karakter.

BRONZE-prisen blev vundet af den lette ostespecialitet i Prima Donna-familien "leggero". I kategorien "mindre fede oste" overbeviste Prima Donna leggero dommerkomiteen med sin krydrede smag, der er typisk for denne variant og elsket af mange sundhedsbevidste mennesker.

Priserne Prima Donna fik på denne internationale ostemesse, med deltagelse af 3700 deltagere fra 26 lande, er en påskønnelse for løbende at investere i ostespecialiteter af høj kvalitet.


Prima Donna ost hjælper TT Amsterdam til Brasilien

Fra den 25. april til den 8. maj 2011, deltog Talent Team Amsterdam i en træningslejr i og imod Brasilien. Holdet, der bestod af Ron Zwerver og Koos Klein, spillede flere volleyballkampe mod deres brasilianske kammerater. Denne tur gav det hollandske Talent Team en unik mulighed for at spille mod volleyballspillere i topklasse. Sidste år var de brasilianske volleyballspillere gæster i Holland og på grund af den store hollandske gæstfrihed blev holdet inviteret til Brasilien. Denne to-ugers træningslejr blev muliggjort af eventsponsor Prima Donna ost, den unikke ostespecialitet, som har verdensomspændende anerkendelse, især i Brasilien.

"Bortset fra volleyball elsker mange brasilianere vores Prima Donna ost, og derfor var denne tur en fantastisk mulighed for at gøre brasilianske sportsfans opmærksomme på Prima Donna ost. Det hollandske Talent Teams træning var den unikke mulighed for at forbinde volleyballs popularitet med Prima Donna ost. "Et dejlig salgsfremstød for Prima Donna såvel som for volleyballsporten", ifølge den administrerende direktør for Vandersterre Groep og volleyballfan hr. Jan Kos.

Også Ron Zwerver, træner for det hollandske Talent Team, var begejstret for Prima Donnas sponsorering. "Dette samarbejde gør det muligt for os at lade denne enestående oplevelse blive en del af en international uddannelse for de bedste volleyballspillere".

Det hollandske Talent Team holdt alle orienteret via deres weblog www.volleybal.nl og holdt alle opdateret via Twitter om deres erfaringer i Brasilien.


Guinness verdensrekord

En kvalitetsostetallerken kan ikke være uden Prima Donna som ostespecialitet. Derfor satte Prima Donna verdensrekord i Guinness verdensrekordbog i 2011 med den største ostetallerken i verden med over 130.000 håndskårne Prima Donna ostetern.

 

 

 

 

 


Prima Donna trekanter

De luksuriøse trekanter på 300 gram af Prima Donna fino, maturo og leggero (30 %) tilbyder en ny linje af osteemballage velegnet til butikker. Denne smukke pakke er også en glimrende idé som en gave.