Nyheder

Vinder af cykelkonkurrencen i Superbrugsen

Vi har udtrukket en vinder af en flot retro Prima Donna cykel, i Superbrugsens konkurrence uge 31. Den heldige vinder har fået direkte besked. Vi siger stort tak til alle, som har deltaget i konkurrencen.


VIND EN RETROCYKEL MED PRIMA DONNA

I disse uger kan du i udvalgte butikker deltage i en konkurrence om en flot Prima Donna retrocykel.

Alt du skal gøre er at kigge efter en flot udstilling med en cykel i butikken. Her vil du også finde en kupon, som du skal udfylde og lægge i den opstillede postkasse. Vinderne får direkte besked og kan hente præmien i butikken.


Nyhed: Prima Donna i flager

Nu har supermarkedets hylder fået en nem og velsmagende løsning: Prima Donna i flager. Prima Donna er nemlig fortrinlig i madlavningen, hvor den med sin store smag giver enhver ret et løft.

Convenience og velsmag
Rød Prima Donna er lagret præcis så længe, som det tager at udvikle den velkendte smag og de knasende krystaller. Prima Donna i flager er netop høvlet af sådan en ost, og derfor er smagen helt i top og lige så god som i den hele ost.

Drys Prima Donna flager over en rygende varm pastaret, en sprød, grøn salat eller en tallerken med tynde skiver carpaccio. Det er nemt og bekvemt og smager præcis lige så godt, som havde du selv lavet flager af osten.


Sort Prima Donna vinder BRONZE ved World Cheese Awards

Prima Donna er en unik specialost. Det er nu slået helt fast ved prisuddelingen “the World Cheese Awards” der afholdes i Birmingham, England, hvor Sort prima Donna vinder en flot bronze medalje.

Ikke mindre end 2.777 oste deltog i konkurrencen, der arrangeres af United Kingdom’s Guild of Fine Food. Sort prima Donna stillede op i kategorien hård ost og overbevidste en jury på 250 oste eksperter om sin unikke smag.

Denne special ost er smagsmæssigt en unik kombination af klassisk parmesan og lagret Gouda. Sort Prima Donna har en let smuldrende konsistens og en fyldig og aromatisk smag, der er nøddeagtig og har en let sødme. Den er særlig velegnet til ostebordet men også fantastisk i madlavningen – både i kolde og varme retter.

Sort Prima Donna er både laktose and gluten fri.


Prima Donna vinder præmierPrima Donna vinder præmier

”The Global Cheese Awards” er blevet afholdt i England siden 1861, og her kåres hvert år de bedste oste indenfor forskellige kategorier.Vi er meget stolte og glade for, at Sort Prima Donna i år løb af med guldmedaljen i kategorien ”bedste faste specialost”, mens Rød Prima Donna blev udnævnt som den ”bedste europæiske ost”. Læs mere om resultaterne og konkurrencen her.


NYHED: Sort Prima med ekstra lagret smag

Noget er så godt, at det er værd at vente på. Som for eksempel Sort Prima Donna, der længe har ligget i ostehandlerens køledisk, og som nu kommer på supermarkedernes hylder.

Nyhed sort prima donna ostEndnu mere Prima Donna-smag

Glæd dig til at smage Sort Prima Donna! Osten har naturligvis den helt unikke Prima Donna-smag, den har bare mere af den. Sort Prima Donna er lagret i omkring et år, og det giver en særlig lagret og kraftfuld smag, der også er en anelse sød. Der er en grund til, at den har vundet en sølvmedalje ved ”World Cheese Awards” i England.

Både til tapas og mad

Sort Prima Donna er ligesom Rød Prima Donna velegnet på ostebordet, men den kan også bruges til alt det, hvor du normalt ville bruge parmesan: For eksempel revet over varm pasta eller i en risotto. Læs mere om osten >


Prima Donna meget speciel i varme retter

Smagen af Prima Donna er meget unik og delikat. Prima Donna-familien tilbyder fire forskellige varianter med hver sin egen smag og karakteristika. Hver Prima Donna variant tilbyder en unik og velsmagende anvendelsesmulighed.

På grund af dens fremragende smelteegenskaber er Prima Donna meget speciel i varme retter. Se alle opskrifter>